Veelgestelde vragen

Veel van de vragen die aan ons gesteld zijn, hebben we samengevoegd. Alvorens contact op te nemen, controleer hieronder of je vraag er bij zit.

Telkens wanneer we weer een editie starten dan maken we dat graag bekend aan onze vaste volgers en deelnemers. Uiteraard kan iedereen deelnemen en mag je onderdeel uitmaken van onze volgers en deelnemers.

Als je je inschrijft op onze nieuwsbrief en aboneert op onze social media, dan weet je dit als eerste!

Zeker kan dat! Heb je een groep van minimaal twintig personen en wil je wel een keer wat anders? Dan is een gepersonaliseerde proeverij wat voor jullie. Je kan ons mailen op info@dramcember.nl voor de mogelijkheden. Wij hebben dan ook uiteraard wat nodig om jullie omgeving gepersonaliseerd in te richten.

Wij streven er altijd naar om een week voor aanvang van de proeverij het pakket bij de deelnemers af te leveren. Hiervoor maken wij gebruik van onze vervoerder. Je krijgt automatisch een bevestiging en een track & trace als het pakket onderweg is.

Onze vervoerder is die wij primair gebruiken is GLS. Je krijgt vanzelf een track & trace dat je pakket is verzonden. Geen zorgen.

Heb je al een mail van ons ontvangen met een bevestiging? Het kan zijn dat het pakket vertraagd is. Controleer de track & trace code. Heb je de code nog niet ontvangen? Stuur ons dan een e-mail op info@dramcember.nl.

Onverhoopt kan het voorkomen dat er een foutje is ontstaan bij het inpakken of vervoeren. Hier kan schade zijn ontstaan of er kan iets ontbreken. Mocht dat het geval zijn, onze welgemeende excuses. Stuur direct een e-mail naar info@dramcember.nl en we gaan het voor je oplossen.

Pak je pakket uit en lees je vooral rustig in wat je moet doen. In de doos vind je een zogenaamde QR code. Deze kan je scannen of je kan naar de link gaan die onder de QR code staat. Scan je code en registreer je voor de editie. Nadat de registratie voltooid is, ontvang je een activatie email. Deze bevat een knop om direct in te loggen in de editie.

Onze edities worden uitvoerig getest met de meest standaard browsers. We adviseren Google Chrome of Safari te gebruiken.

De activatie e-mail moet binnen een uur ontvangen zijn. Is de mail er na een uur nog niet? Controleer dan de spam-map (ongewenste e-mail), of Promotions / Reclame / Nieuwsbrieven (Gmail en Hotmail). Mogelijk is de e-mail daar per abuis in gekomen. Zet ook info@dramcember.nl op de lijst met veilige afzenders. Zo ben je verzekerd dat je onze e-mails ontvangt.

Dagelijks sturen we een e-mail om je te herinneren aan de proeverij! Je kan hiervoor de knop in je e-mail gebruiken om in te loggen.

De knop om in te loggen hebben we intelligent gemaakt. Je logt automatisch in op de editie. Mocht dit niet werken, gebruik dan de QR code en klik op: Klik hier om in te loggen. Gebruik je e-mailadres waarmee je het pakket hebt geactiveerd. In die activatie e-mail staat onderaan een inlogcode. Vul deze code in en log dan in op het dashboard.

Je hoeft echt niet elke dag te proeven. Je mag ook wel een dagje overslaan. En later de vragen invullen. Afhankelijk van de editie hebben we klassementen. De zogenaamde weekklassementen (bij een 24-pack editie) moeten wel voor zondag 23:59 ingeleverd zijn om mee te tellen met de weekklassementen.

Bij de andere packs is het de bedoeling dat uiterlijk de laatste dag voor 23:59 de vragen ingeleverd zijn. Dan kunnen we op basis van de puntentelling de winnaar bekend maken.

Dramcember, Beercember en de specifieke edities van de proeverijen en de quizvragen is bedacht door Sebastiaan en Monique van Slijterij Breukers Dranken in Boekelo. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op.

De uitwerking van de gehele omgeving en de slimme invulling is uitgevoerd door AppCenter Nederland onder leiding en coordinatie van RebelBlue.

Wij hebben met heel veel plezier en handmatig alle pakketten samengesteld. Dat jij er vervolgens zo lekker van geniet is een groot compliment en is een bij-effect bij de hele beleving. Neem rustig de tijd en geniet.

Let op: als het niet het flesje met het hoogste getal is, dan is er extra goed nieuws: morgen is er nog een proeverijflesje beschikbaar.

Is het wel het laatste flesje? Dan is het wachten op de nieuwe editie. Hou daarvoor onze Facebookpagina in de gaten!

Wij zijn blij met vragen en opmerkingen en helpen je graag verder. Je kan contact met ons opnemen via de e-mail op info@dramcember.nl of via de whatsapp button op onze website van de dramcembereditie. Die vind je door de QR code te scannen die in het pakket zit.