Whisky proeverij pakket

Onze Whisky proeverij pakketten worden met zorg samengesteld door onze specialist op het gebied van Whisky. Onze echte enthousiaste kenner weet de beste whisky’s te vinden en samen te stellen voor een Whisky proeverij pakket.

Dramcember is ontwikkeld in het aftellen naar kerst in de decembermaand. Na een groot succes zijn er vervolgedities ontstaan. Zo is het bij Dramcember nu ook mogelijk een Whisky proefpakket te bestellen voor de Pasen. Met verschillende soorten whisky’s kun je gaan aftellen!

Waaruit bestaat het Whisky proefpakket?

Het proefpakket bestaat uit flesjes waar een royale dram per whisky in zit. Het pakket wordt compleet geleverd, inclusief een glas en pipet. Het is mogelijk om je whisky glas te laten personaliseren! Hierdoor is het proefpakket geschikt om voor jezelf te houden of weg te geven als cadeau.

Hoe werkt het Whisky proefpakket?

Het proefpakket bevat een flyer met QR code. Deze QR code kun je activeren. Je ontvangt vervolgens dagelijks een e-mail met informatie over whisky proeven. Na deze periode ben jij een echte whisky kenner. Je leert onder andere hoe je whisky kunt proeven.

Aangezien het proefpakket voldoende informatie bevat is het pakket zowel geschikt voor de ervaren als de onervaren whiskyliefhebbers. Je ontvangt dagelijks uitgebreide achtergrond informatie in de vorm van een video.

Een Whisky proefpakket online bestellen

Onze proefpakketten zijn online in onze webshop te bestellen. Heb je vragen over Dramcember of over soorten Whisky? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen je graag verder.